Service en mededelingen


BloedglucosemeterIedereen met diabetes type 2 zou graag zelf de bloedglucosewaarden willen meten. Hiervoor heeft u hulpmiddelen nodig, zoals een glucosemeter, teststrip en lancetten.Niet voor iedereen wordt dit door de zorgverzekeraar vergoed
Bij de apotheek zijn de product vaak vrij prijzig. Online bij diabetesmagazijn gelukkig niet. De zelfde hulpmiddelen met dezelfde kwaliteitseisen maar dan voor een betaalbare prijs.

U kunt uw diabetes hulpmiddelen voordelig zelf online bestellen op diabetesmagazijn.nl. Heeft u geen internet? Als extra service, zonder extra kosten,  kunt u dit ook regelen bij van de Straaten van Zorgvraagcentraal. Ik kan u persoonlijk uitleggen hoe u een goede meting doet. Maar ook wat te doen met de uitslag. 

www.diabetesmagazijn.nl tot 23 uur besteld = morgen in huis (Alle merken meters zijn leverbaar)

www.diabetesmagazijn.nl

Freestyle libre sensor in bruikleen

Binnenkort kan ik tegen €60,00 een freestyle liber sensor aansluiten. Deze kunt u met uw eigen mobiele telefoon direct gebruiken. Geen mobiele telefoon? geen nood. Voor €10 ,00 kunt u een scanner in bruikleen krijgen.

Met een consult kunt u inzage en uitleg krijgen over al uw gemeten waarden in 14 dagen. Dit kan helpen inzicht te in momenten die aandacht vragen.

Mededeling

Na Prinsjesdag 2022 zijn er nieuwe regels die gelden voor een zzp zorgverlener. Deze nieuwe regels brengen kosten met zich mee. Ik wil deze kosten niet doorberekenen in mijn consult prijs. Heb daarom besloten om per 1 januari 2023 mijn kennismakingsconsult niet meer gratis, maar voor €15,00 aan te bieden.

U kunt tot 1 januari 2023 nog gebruik maken van het gratis kennismakingsconsult


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.