Service en mededeling

Zorgvraagcentraal is opgericht door gespecialiseerd verpleegkundige van der Straaten. Haar doel is mensen te helpen door ze gebruik te laten maken van hun eigen kracht.


Producten voor particulieren.

Bloedglucosemeter

Iedereen met diabetes type 2 zou graag zelf de bloedglucosewaarden willen meten. Hiervoor heeft u hulpmiddelen nodig, zoals een glucosemeter, teststrip en lancetten.Niet voor iedereen wordt dit door de zorgverzekeraar vergoed

Bij de apotheek zijn de product vaak vrij prijzig. Online bij diabetesmagazijn gelukkig niet. De zelfde hulpmiddelen met dezelfde kwaliteitseisen maar dan voor een betaalbare prijs.

U kunt uw diabeteshulpmiddelen voordelig zelf online bestellen op diabetesmagazijn.nl. Heeft u geen internet? Als extra service, zonder extra kosten,  kunt u dit ook regelen bij van de Straaten van Zorgvraagcentraal. Ik kan u persoonlijk uitleggen hoe u een goede meting doet. Maar ook wat te doen met de uitslag.  www.diabetesmagazijn.nl tot 23 uur besteld = morgen in huis. (Alle merken meters zijn leverbaar)

www.diabetesmagazijn.nl

Freestyle libre sensor glucose meting

Het is mij gelukt om aan freestyle libre sensoren te komen voor de consumenten prijs van € 60,00. Hiermee kunt u direct met uw mobiele telefoon, 14 dagen lang, uw glucosewaarden controleren.

Niet in het bezit van een mobile telefoon? Geen nood, ik kan u voor €10,00 een scanner in bruikleen geven. Tijdens uw consult kan ik samen met u de uitslagen bekijken en aanknopingspunten ontdekken om aanpassingen te doen.

Mededeling

Tijdens Prinsjesdag 2022 zijn er maatregelen aangekondigd voor o.a. de zzp zorgverlener. Deze maatregelen hebben financiële consequenties. Deze wil ik niet doorvoeren in de vervolg consulten. Daarom pas ik mijn tarief van het kennismakingsconsult aan. Vanaf 1 januari 2023 is dit niet meer gratis. Dit consult zal een tarief van €15,00 krijgen.

Tot 1 januari 2023 kunt u nog steeds gebruik maken van het gratis kennismakingsconsult.