Zorginstelling, mantelzorgers en overige

Zorgvraagcentraal is opgericht door gespecialiseerd verpleegkundige van der Straaten. Haar doel is mensen te helpen door ze gebruik te laten maken van hun eigen kracht.


Diabetes, hoge bloeddruk, hoge cholesterol komt bij alle leeftijden voor en daarom kan het zijn dat u een cliënt heeft met een of meerdere aandoeningen. Het kan u helpen om meer te weten over deze aandoening en de gevolgen. Verzorgenden of verpleegkundigen werken veelal in verpleeghuizen of verzorgingshuizen en hebben tijdens de opleiding kennis genomen van deze aandoeningen. Ook de begeleid wooninstellingen kan een of meerder cliënten hebben met boven genoemde aandoeningen. Juist door de koppeling met u cliënt en de aandoening zult u de kennis en bepaalde klachten herkennen. Door educatie op maat, individueel of als groep, zult u cliënt nog meer zorg op maat kunnen bieden .

Als mantelzorgen draagt u zorg voor een dierbare en heeft u minder mogelijkheden om terug te vallen op kennis over bepaalde ziekenbeelden. Het kan u helpen bij uw zorg van uw dierbare om deze kennis wel te hebben. Dit kan met een consult maar eventueel ook met een scholing. Neem gerust contact op om mogelijkheden te bespreken.

Voor een goed aansluitende scholing is het belangrijk dat ik uw juiste vraag ken en mijn scholing hier op kan afstemmen. Hierbij kan ik gebruik maken van de industrie of farmacie maar ik kan ook zelf een scholing maken. Omdat dit maatwerk betreft zal de prijs ook maatwerk zijn. Hiervoor maak ik graag een afspraak en inventariseer ik met wat u wilt en wat ik kan bieden

samenwerken